AGENDA

Day 1

Thursday, 13th June 2019

Nasrec Expo Centre
Nasrec road, Corner Rand Show Road, Nasrec, Johannesburg.

8:00 AM - 09:00 AM (1 hrs)

Registration

brand-station-thumb

9:00 AM - 9:05 AM (5 mins)

Welcome

By Kim August

9:05 AM - 9:15 AM (10 mins)

Opening Address

By Mrs. Gugu Motlanthe

brand-station-thumb

9:15 AM - 9:25 AM (10 mins)

Programme Introduction

By Kim August

Idea-collective-thumb

9:25 AM - 10:00 AM (35 mins)

Super Citizens in the 21st Century

By Maria Day

brand-station-thumb

10:00 AM - 10:10 AM (10 mins)

Ice Breaker

By Kim August

Idea-collective-thumb

10:00 AM - 12:00 AM (2 hrs)

Design Thinking: Character Design

By Maria Day

12:00 PM - 1:00 PM (1 hrs)

Lunch

1:00 PM - 1:40 PM (40 mins)

Production Presentation

By Mary-Ann Mandishona & Jacintha de Nobrega

1:40 PM - 2:10 PM (30 mins)

Script to Screen

By Reabetswe Moeti

brand-station-thumb

2:10 PM - 2:15 PM (5 mins)

Ice Breaker

By Kim August

2:15 PM - 2:45 PM (30 mins)

Cinematography

By Anele Moyo

2:45 PM - 3:00 PM (15 mins)

SWIFT Pledge

By Flavia Motsisi

brand-station-thumb

3:00 PM - 3:10 PM (10 mins)

Ice Breaker

By Kim August

brand-station-thumb

3:10 PM - 3:50 PM (40 mins)

Emotive Storytelling Workshop

By Kim August & Ruben Collin

brand-station-thumb

3:50 PM - 4:00 PM (10 mins)

Close Day 1

By Kim August

Day 2

Friday, 14th June 2019

Nasrec Expo Centre
Nasrec road, Corner Rand Show Road, Nasrec, Johannesburg.

8:00 AM - 09:00 AM (1 hrs)

Registration

brand-station-thumb

9:00 AM - 9:05 AM (5 mins)

Welcome Back

By Kim August

brand-station-thumb

9:05 AM - 9:10 AM (5 mins)

Set The Scene

By Kim August

9:10 AM - 10:30 AM (1 hrs 20 mins)

Artificial Intelligence

By Chetan Gordhan

brand-station-thumb

10:30 AM - 10:40 AM (10 mins)

Ice Breaker

By Kim August

10:40 AM - 12:10 PM (1 hrs 30 mins)

Introduction to Augmented Reality

By Kim Amina

12:10 PM - 1:10 AM (1 hrs)

Lunch

Idea-collective-thumb

1:10 PM - 2:40 PM (1 hrs 30 mins)

Design Thinking and Coaching

By Maria Day

Idea-collective-thumb

2:40 PM - 3:40 PM (1 hrs)

Making The Video

1:10 PM - 3:50 PM (2 hrs 40 mins)

Augmented Reality Practical Workshop

brand-station-thumb

3:50 PM - 4:00 PM (10 mins)

Close Day 2

By Kim August

Day 3

Saturday, 15th June 2019

Nasrec Expo Centre
Nasrec road, Corner Rand Show Road, Nasrec, Johannesburg.

8:00 AM - 09:00 AM (1 hrs)

Registration

brand-station-thumb

9:00 AM - 9:05 AM (5 mins)

Welcome Back

By Kim August

9:05 AM - 10:05 AM (1 hrs)

Augmented Reality Practical Workshop

By Kim Amina

brand-station-thumb

10:05 AM - 10:20 AM (15 mins)

Ice Breaker

By Kim August

10:20 AM - 10:50 AM (30 mins)

Ethics in AI

By Deshni Govender

brand-station-thumb

10:50 AM - 11:00 AM (10 mins)

Ice Breaker

By Kim August

11:00 AM - 12:00 PM (1 hrs)

Presentation of Work

By Learners

12:00 PM - 1:00 PM (1 hrs)

Lunch

1:00 PM - 2:00 PM (1 hrs)

Drone Demonstration

brand-station-thumb

2:00 PM - 2:10 PM (10 mins)

Thanks and Close Bootcamp

By Kim August

BROUGHT TO YOU BY

fliptin-logo
Swift logo
sneaker-exchange
African-WAY-Foundation