Day 1

Friday, 29th March 2019

Microsoft Corporate Hill
3012 William Nicol Dr, Bryanston, Johannesburg.

8:00 AM - 8:40 AM (40 mins)

Arrival, Registration & Snacks

8:40 AM - 8:50 AM (10 mins)

Welcome

By Fliptin & MC

8:50 AM - 9:05 AM (15 mins)

Opening Address

By Mrs. Gugu Motlanthe

9:05 AM - 9:20 AM (15 mins)

Keynote Address

By Elizabeth Chacko

Idea-collective-thumb

9:20 AM - 9:40 AM (20 mins)

Introduction to Design: Learner

By Maria Day

9:40 AM - 9:55 AM (15 mins)

Tea Break

Idea-collective-thumb

9:55 AM - 11:55 AM (2 hrs)

Design Thinking Workshop: Part 1

By Maria Day and Robin Turner

11:55 AM - 12:35 PM (40 mins)

Lunch

Idea-collective-thumb

12:35 PM - 2:35 PM (2 hrs)

Design Thinking Workshop: Part 2

By Maria Day and Robin Turner

2:35 PM - 2:55 PM (20 mins)

Tea Break

2:55 PM - 3:45 PM (50 mins)

Ethics in AI: Presentation

By Rakhee Dullabh

3:45 PM - 3:55 PM (10 mins)

Inspiring Talk

By Pares Malindi

3:55 PM - 4:05 PM (10 mins)

Ice breaker

microsoft

04:05 PM - 5:05 PM (1 hr)

Hour of Code

By Ronelle Klinck

5:05 PM - 5:15 PM (10 mins)

Close Day 1

By MC

Day 2

Saturday, 30th March 2019

Microsoft Corporate Hill
3012 William Nicol Dr, Bryanston, Johannesburg.

7:45 AM - 8:15 AM (30 mins)

Arrival and Snacks

8:15 AM - 8:25 AM (10 mins)

Welcome Back

By MC

8:25 AM - 8:35 AM (10 mins)

Diversity and Creativity

By Dr. Zsofia Borsanyi

8:35 AM - 9:55 AM (1 hr 20mins)

Introduction to AI Workshop

By Lebogang Madise

9:55 AM - 10:10 AM (15 mins)

Tea Break

Idea-collective-thumb

10:10 AM - 10:40 AM (30 mins)

Design Thinking Recap

By Robin Turner

10:40 AM - 10:50 AM (10 mins)

Design Thinking and Mathematics

By Dr. Amandine Robin

10:50 AM - 11:50 AM (1 hr)

Working with AI Workshop: Part 1

By Lebogang Madise

11:50 AM -12:30 PM (40 mins)

Lunch

12:30 PM - 1:30 PM (1 hr)

Working with AI Workshop: Part 2

By Lebogang Madise

brand-station-thumb

1:30 PM - 2:10 PM (40 mins)

Emotive Storytelling

By Ruben and Kim

AI-tembisa-icon

2:10 PM - 5:30 PM (3 hrs 20mins)

We Build!

By Business and Tech Mentors

3:15 PM - 3:30 PM (15 mins)

Tea Break

5:30 PM - 5:40 PM (10 mins)

Photos

By MC

5:40 PM - 5:45 PM (5 mins)

Close Day 2

By MC

Day 3

Sunday, 31st March 2019

Ivory Park Community Hall
Freedom Dr, Ivory Park, Johannesburg.

AI-tembisa-icon

8:30 AM- 10:30AM (2 hrs)

Learners Arrive

By Mentors

10:30 AM - 11:00 AM (30 mins)

Guests Arrive

11:00 AM - 11:10 AM (10 mins)

Welcome

By Fliptin

Idea-collective-thumb

11:10 AM - 11:25 AM (15 mins)

Importance of Design: Community Address

By Maria Day

Sneaker-exchange

11:25 AM - 11:35 AM (10 mins)

Entrepreneur and Social innovator

By Zaid Osman

11:35 AM - 11:45 AM (10 mins)

Inspiration

By Red Button

11:45 AM - 11:50 AM (5 mins)

Get Ready To Pitch

By MC

AI-tembisa-icon

11:50 AM - 1:20 PM (1hr 30mins)

We Pitch! [5 mins per team]

Judging Begins

1:20 PM -2:10 PM (50 mins)

Lunch

2:10 PM - 2:40 PM (30 mins)

DigiGirlz Address

By Charlene Verzmoter

2:40 PM - 2:50 PM (10 mins)

Winners Announcement

By The Judges

2:50 PM - 3:05 PM (15 mins)

Closing Address

By Former President Mr. Kgalema Motlanthe

3:05 PM - 3:15 PM (10 mins)

Vote of Thanks

By Fliptin

BROUGHT TO YOU BY

fliptin-logo
MircoSoft
Old-mutual