AGENDA

Day 1

Friday, 7th June 2019

WorkInProgress – An ABSA innovation Lab
5th floor, Woodstock Exchange Building,
66 Albert Road, Woodstock, Cape Town.

8:00 AM - 8:45 AM (45 mins)

Arrival, Registration & Snacks

8:45 AM - 8:50 AM (5 mins)

Welcome

By MC

8:50 AM - 9:00 AM (10 mins)

Opening Address

By Mrs. Gugu Motlanthe

workInProgress-absa-thumb

9:00 AM - 9:10 AM (10 mins)

Venue Host Address

By Charmaine Lambert and Sihaam van der Schyff

Idea-collective-thumb

9:10 AM - 9:30 AM (20 mins)

Introduction to Design: Learner Address

By Professor Des Laubscher

9:30 AM - 9:40 AM (10 mins)

Ice Breaker

By MC

9:40 AM - 10:00 AM (20 mins)

Break

By MC

Idea-collective-thumb

10:00 AM - 12:00 PM (2 hrs)

Design Thinking Workshop: Part 1

By Maria Day, Dr. Vikki Eriksson, Prof. Des Laubscher

12:00 PM - 12:50 PM (50 mins)

Lunch

Idea-collective-thumb

12:50 PM - 3:10 PM (2.2 hrs)

Design Thinking Workshop: Part 2

By Maria Day, Dr. Vikki Eriksson, Prof. Des Laubscher

3:10 PM - 3:20 PM (10 mins)

Ice Breaker

By MC

3:20 PM - 3:50 PM (30 mins)

Ethics in AI: Presentation

By Rakhee Dullabh

3:50 PM - 4:00 PM (10 mins)

Inspiring Speaker : Young Designer

By Roxanne Thiel

4:00 PM - 4:15 PM (15 mins)

Close Day 1

By MC

Day 2

Saturday, 8th June 2019

WorkInProgress – An ABSA innovation Lab
5th floor, Woodstock Exchange Building,
66 Albert Road, Woodstock, Cape Town.

7:45 AM - 8:15 AM (30 mins)

Arrival and Snacks

8:15 AM - 8:25 AM (10 mins)

Welcome Back

By MC

Idea-collective-thumb

8:25 AM - 8:35 AM (10 mins)

Design Inspiration

By Maria Day

8:35 AM - 10:05 AM (1.5 hrs)

Introduction to AI Workshop

By Tawanda Ziki

fliptin-icon

10:05 AM - 10:15 AM (10 mins)

Break

By MC

Idea-collective-thumb

10:15 AM - 10:35 AM (20 mins)

Design Thinking Recap

By Maria Day

10:35 AM - 10:45 AM (10 mins)

Ice Breaker

By MC

10:45 AM - 11:45 AM (1 hrs)

Working with AI Workshop: Part 1

By Tawanda Ziki

11:45 AM -12:15 PM (30 mins)

Lunch

12:15 PM - 12:45 PM (30 mins)

Working with AI Workshop: Part 2

By Tawanda Ziki

12:45 PM - 12:55 PM (10 mins)

Inspiring Speaker

brand-station-thumb

12:55 PM - 1:35 PM (40 mins)

Emotive Storytelling

By Ruben Collin & Kim August

1:35 PM - 4:35 PM (3 hrs)

We Build!

By Business and Tech Mentors

4:35 PM - 4:40 PM (5 mins)

Close Day 2

By MC

Day 3

Sunday, 9th June 2019

Lulhaza Secondary School, Khayelitsha, 6 Velili St, Village 1 North, Cape Town.

9:00 AM- 11:00AM (2 hrs)

Learners Arrive and Work on Presentations

By Learners and Mentors

11:00 AM - 11:30 AM (30 mins)

Guests Arrive/Video of Past Bootcamps

By MC

fliptin-icon

11:30 AM - 11:40 AM (10 mins)

Welcome

By MC

Idea-collective-thumb

11:40 AM - 12:00 PM (20 mins)

Community Address: Importance of Design

By Maria Day

Sneaker-exchange

12:00 PM - 12:10 PM (10 mins)

Inspiring Address: Young Entrepreneur

By Zaid Osman

12:10 PM - 12:25 PM (15 mins)

Entertainment

By Dee Koala

12:25 PM - 12:30 PM (5 mins)

Get Ready To Pitch

By MC

12:30 PM - 2:10 PM (1.4 hrs)

We Pitch! [8 mins per team]

Judging Begins

2:10 PM -2:55 PM (45 mins)

Lunch

2:55 PM - 3:05 PM (10 mins)

Winner Announcement & Prize Giving

By Mustapha Zaouini

3:05 PM - 3:10 PM (5 mins)

Thanks and Close Bootcamp

By MC

BROUGHT TO YOU BY

fliptin-logo
Sherwood-Logo-transparent
brand-station
usfl-logo